VideOlar

Am Yalayışı Am Emişi Göt Sex porno

Hiç mi görmüyorsun?


Selçuk Yöntem, Aşk-ı Memnu dizisindeki Adnan karakterini yorumladı

CNNTÜRK'te ekrana gelen Full Ekran programına konuk olan Selçuk Yöntem, Aşk-ı Memnu dizisindeki Adnan karakterini yorumladı.

Kurtlar Vadisi'nde devletin görevlerini büyük bir gizlilikle yürüten Aslan karakterinden sonra Aşk-ı Memnu da pek bir şeyin farkında olmayan 'Adnan' karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, iki karakter arasındaki fark nedeniyle sokakta tepki almadığını söyledi.

"Aktör olmanın zenginliği buradan kaynaklanıyor" diye konuşan Selçuk Yöntem, seyircilerin kendisi ile karakterini örtüştürmemesi gerektiğini belirtti.

Selçuk Yöntem, "Seyircimiz bizim çok duygusal, çok kendine has. Zannediyor ki Selçuk bu duruma düşüyor. Hayır, Adnan o duruma düşüyor. Onu özdeşleştiriyorlar. Tabii bence bir espri ile bunu yapıyorlar. Bu kadar kendilerini kaptırdıklarına inanmıyorum. Eğer öyle ise çok hazin bir durum var demektir. İşin içinden çıkamayız o zaman" şeklinde konuştu.

Dizide canlandırdığı Adnan karakteri hakkında gelen eleştirilerin "Hiç mi görmüyorsun, hiç mi farkında değilsin" şeklinde olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zaten Adnan bir şeyin farkına varırsa dizi biter. Mümkün olduğunca farkına varmaması gerekiyor."

(Televizyon Gazetesi)

0 Comments:

Post a Comment



Etiketler

About this blog

Labels

Blog Archive