VideOlar

Am Yalayışı Am Emişi Göt Sex porno

Özellikle genç neslin büyük bir ilgiyle izlediği Hepsi kızlarından Eren, Yasemin ve Cemre CNNTURK’teki ‘Nası Yani?’ programına konuk oldular.

Hayranlarının kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun olan grup üyeleri, konserlerinde bir çok genç kızın kendilerini taklit ettiklerini, kolyelerine, bileziklerine kadar tüm kıyafet ve aksesuarlarının taklitlerini giydiklerini ifade ettiler. Gruptan Cemre Kemer, bu durumu şöyle “Bu örnek alma olayı öyle bir boyutta ki biz bunu ilk albümümüzün çıktığı imza gününde gördük. Çok erken gördük. İmza gününde bir sürü Cemre, bir sürü Yasemin, Eren ve Gülçin vardı. Saçlar aynı, kıyafetler aynı, taktığımız bileziklere kadar aynıydı. Bu aslında çok korkutucu bir şey bizim için. Çünkü o kadar sorumluluk yükleniyorsun ki.. İlginç şeyler duyuyoruz. Mesela lise 1′e giden bir öğrenci, sınav kağıdına Cemre Kemer yazmış. Artık o kadar yani. Adını Cemre yapmış. O yüzden biz artık çok dikkatli hareket ediyoruz” diye konuştu.

ALBÜM KORSANI DIŞINDA ÜRÜN KORSANI SORUNU
Grup üyeleri, müzik piyasasının genelinde yaşanan korsan CD sorunu dışında, kendi adlarıyla tasarlanan ürünler konusunda da çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını anlattılar. Bu yıl kendi adlarını taşıyan 167 parça ürün oluşturulduğunu söyleyen Hepsi kızları, kalem, defter, çanta, saatler, dosyalar gibi ürünlerin konserlerinde satıldığını ancak konser alanı dışında, resmi olmayan satışlarda onlarca ürün satıldığını belirterek, “Korsan CD’lerimizden sonra bunlarla da başetmek durumunda kalıyoruz” dediler.

0 Comments:

Post a Comment



Etiketler

About this blog

Labels

Blog Archive